Imatges retrospectives d'una ciutat

Parada del mercat de Santa Eulàlia, anys 30

Avui, una imatge del mercat de Santa Eulàlia, segons el que diu a la web on l’he trobada és la parada de pa de la Francisca Riba i Calbet

La fotografia és dels anys 30 (El mercat és va inaugurar el 19 de juliol de 1935), i el que més m’ha agradat són ELS PANS!! No hem direu que no són macos!!

 

REFERÈNCIES

Mercat de Santa Eulàlia

COMENTARIS AL FACEBOOK

 1. Montse Baylach Piñol Quina bona pinta k fan, segur k no es posaben com xicle a la mitja hora de comprarlos
 2. Jordi Ibañez Nielles Sabeu alguna cosa del col.legi d’infants que hi havia al carrer Comerç… crec que la Directora es deia Sra. Maria Casals..¿pot ser?
 3. L’Abans de l’Hospitalet de Llobregat (Pàgina) i com es deia el col·legi?
 4. Jordi Ibañez Nielles crec que es deia escola casals… mirare el numero be
 5. Marga Collado Sanchez al lado del mercado hay uno que se llama el Casal dels Angels!!!!!
 6. Juan Casellas Al carrer comerç prop del carrer Sta Eulalia? O Purissima Concepció o Immaculada Concepció… Crec que la primera de les dues. Hi vaig anar de parvuls…. Crec que la dire es deia Casals com dieu i la meva senyoreta Josefina….
 7. Jordi Ibañez Nielles era al interior d’unes vivendes… entre Mestre Carbó i Aprestadora.. i al costat hi havia una papereria que ara es una clinica dental.
 8. Carme Alcaraz Jaén Al carrer comerç entre la carreterade Santa Eulalia i el carrer Muns hi habia el col-legi Purisima Concepció, jo el vaig coneixer quan tenia 14 anys, ja que tenien un equip de basquet femení i vaig jugar durant un any,1968/69, en aquelles dates el portaba la filla dels propietaris la Srta Marina
 9. Carme Alcaraz Jaén Al costat d’ont hi havia el col·legi ara hi ha un sabater que arregla sabates, boses etc. i al davant hi ha una xarcuteria que també es una llesqueria.

2 responses

 1. Celia

  Algu havia anat a la Sennyoreta Serra del carrer Santiago Rossinnyol? Al seu pare tenia un altre escola al carrer Pareto.

  30 Juny 2011 a les 9:25 am

 2. La senyoreta Serra, era una professora particular? de quins anys estem parlant? ho dic per que quanta més informació donis millor et podran ajudar. Gràcies pel teu comentari.

  2 Juliol 2011 a les 2:18 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s