Imatges retrospectives d'una ciutat

Carrer de Bellavista, 1967

La setmana passada l’Irineu Castillo m’enviava aquesta fotografia del 25 de juliol de 1967 parlant-me d’ella, em va dir que el que es veu en primer terme és l’entrada a l’antic mas de Can Bori, que es situaria a l’esquerra de la imatge. El camp entre els edificis i la tanca de Can Bori és el traçat de l’actual carrer Bellavista, i els edificis de la dreta serien els primers que es van construir al citat carrer. 

Darrere de la porta de Can Bori, es troba la caseta que va ser fins a finals dels anys 80 la papereria “La Palmera”, que rebia aquest nom a propòsit d’una palmera que encara es conserva allà. La papereria es derruiria més endavant per tal de construir un aparcament i els edificis del carrer i plaça de Sant Joan.

Suposo que molts de vosaltres també reconeixereu l’edifici que hi ha en construcció allà darrere,…

Moltes gràcies per portar-nos records!!

COMENTARIS AL FACEBOOK

 1. Fernan Romero no reconec res 😦
 2. Jose Manuel Hermida Ruiz Jo visc al carrer Bellavista i he vist la papereria “la palmera” funcionant…. i tampoc reconec res. Cada día em sorprenen mes les fotos… molt bona pagina. PD: Perdó per el meu catalá.
 3. Trastillo Trasto Ostres!!!!, quina passada!!!!!. Jo comprava a la papereria “La Palmera” les “chuches” i també recordo l’antic Can Bori…..  Merde!!!!, què gran que sóc 😦
 4. Ismael Pacheco L’hermida i jo som de la 1º generacio que va inagurar el 1º d’egb del nou can bori… jo també m’enrecordo de la palmera…la dona que portaba la papeleria vivia i era la portera de l’institut can vilumara que hi ha al costat de l’inem i de la farga
 5. Silvia Antó Ualaaaaaaaaaaaaaaaaa, jejejeje, jo també he comprat “chuches” a La Palmera, i el que em va costar que ma mare em deixés creuar sola per anar-hi, jejejeje.
 6. Anna Maria Parella Arcarons Jo també anava a la palmera quan la mare em deixava, doncs vivia al repartidor i no hi podia anar sola. M’ha costat una mica però si ho he acabat reconeixent tot. La meva ciutat no deixa de ser un gran poble.
 7. Rosa Deu Ramos Ya lo creo que la reconozco ,cuanto ha llovido
 8. reneu Castillo Per a qui conegui la zona, dir-li que la porta de ferro que es veu, i que era l’entrada a Can Bori, estaria situada més o menys on està a dia d’avui la parada del bus de la illeta (actualmente fora de servei) que hi ha a la confluència del carrer St. Joan, Bellavista i Xipreret.
 9. Edurne González Si ho reconec encara que jo ja ho vaig veure diferent, eren els 80 i anava al Can Bori, i també vaig comprar a “la Palmera” :).  Moltes felicitats per la pàgina!, si trobo fotos de l’Hospitalet de ma mare les passare.

One response

 1. Maria Escolá Caballero

  Yo fuí una de las alumnas de Can Bori que inaguré el cole nuevo de las niñas y tambien iva a comprar a la papeleria, la recuerdo muy bien, como recuerdo tambien a la abuela y la casa con el huerto.Fuerin añis muy bonitos!.

  9 Octubre 2019 a les 12:40 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s