Imatges retrospectives d'una ciutat

Carrer Natzaret amb Amadeu Torner, anys 70

hir l’Edgar Ruiz va enviar-me un missatge per tal de consultar on es va fer aquesta fotografia. Jo no tinc ni idea, pot ser això que es veu no sigui l’Hospitalet, que sigui un municipi dels voltants, però en tot cas li vaig dir que avui posaria el dubte en el vostre coneixement,… i això faig,… sabeu on és?

a imatge és un fotograma del molt recomanable documental “L’Hospitalet dels anys 70. El final d’una dictadura” del Pont de la Llibertat

COMENTARIS AL FACEBOOK

 1. Maite Revilla Jo penso que aixó està a la zona de Sta. Eulàlia, on estava abans l’ofinica del INEM i els estudis d’Antena 3.
 2. Jaume Roig Aixó és St.Eulalia, el carrer que es veu és el Carrer Natzaret, i els pisos que es veuen al fons, són del antic carrer Buen Humor (que ara es troba l’actual mercadona) i darrera és veuen el pisos del carrer independencia (tots aquests pisos segueixen en peu). On esta el cartell que posa Hospitalet, esta ara (mes o menys) l’escola Serra i Abella. De fons es pot veure Montjuic.
 3. Carme Alcaraz Jaén Ostres m’ha costat posarme a lloc perque els pisos alts em deien Santa Eulalia, pero….on, te tota la raó en Jaume, es el carrer Nazaret,confluencia amb Amadeu Torner, l’Escola d’oficis Serra i Abella abans donaba al carrer Nazaret xamfra amb Amadeu Torner, ara han fet un bloc de pisos en el lloc que era el pati de l’escola, aixó està en tocant la Plaça d’Europa on han fet uns ¿pisos? que fan com una especie de pont per damunt del carrer Amadeu Torner
 4. Juan Casellas Descampat classic pels de Sta Eulalia que anavem a peu a Xaloc. Dolls d’aigua, caps de terra on jugavem a futbol abans que es fessin els camps de L’Hospitalet Atletic quan el van fer fora de La Bomba, i el del Joventut L’Hospitalet i Collblanc-Torrasa, ara ja desparegut i en proces d’urbanitzacio total en pisos. El que no recordo es el carrer Natzaret sense asfaltar.
 5. L’Abans de l’Hospitalet de Llobregat (Pàgina) Ahh! i jo que pensava que no estava a la ciutat perquè sortia el cartell indicant-la,… i resulta que la meva germana va viure un munt d’anys a un d’aquests edificis,… quina mala memòria!!! Suposo que el cartell indicava l’Hospitalet Centre. Gràcies a tots i totes!
 6. M Carmen Izquierdo Alcaide Este cartel estaba justo en la Granvia e indicaba la entrada a L´Hospitalet por una calle de la que ahora mismo no recuerdo el nombre, solo que salias a la carretera de Sta. Eulàlia, además te topabas con las vias del carrilet. Habia un paso a nivel y como estuviese cerrado te pasabas meida hora parada con el coche hasta que pasaba el tren. Yo pasaba cada día por esa calle con mi seiscientos!!!!!

2 responses

 1. Efectivament és on diuen, a la prolongació del c.Natzaret entre Amadeu Torner i can Tries, el que avui es diu c.Jerusalem. La foto feta des de l’actual cantonada amb c.Herrero mirant a l’Est, cap a Santa Eulàlia i entre mig, es veu el palau de Montjuïc. A la zona hi havia descampats amb rates de tamany considerable i al principi, entre c.Sangonera i Herrero cantó mar uns llocs on reciclaven draps i deixaven que es podrissin en aigua, amb una pudor que no us vull explicar. Recordo perfectament el cartell aquest, situat en aquesta cantonada perquè agafant Herrero ‘amunt’ i després girant a l’esquerra arrivabes a un pont sobre el carrilet que et portava al Torrent Gornal. Abans també hi havia un pas a nivell.

  16 Agost 2011 a les 8:51 am

 2. Gràcies Ricard pel teu comentari,… a veure si puc trobar imatges “lliures” de tot això, no deixa de ser història, i molt important!

  28 Agost 2011 a les 3:02 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s