Imatges retrospectives d'una ciutat

Els Gegants de la Ciutat a la plaça Espanyola, 1974

Avui ens anem a visitar el bloc del grup Memòria de barri de La Torrassa on trobem una entrada que parla d’una visita que fan els seus membres al local del Sr Josep Mulet (Serveis Integrals de l’Espectacle). Ens diuen:

“Aquest senyor, ens va explicar que l’any 1974 sent ell Concejal de l’Hospitalet, i sabent que els Gegants de la Ciutat eren al Parc de Can Boixeres, arraconats i bastant malmesos, es va encarregar de que fossin reparats per poder tornar a sortir pels carrers. L’any 1975 es va organitzar una desfilada de majorets i Gegants, celebrant que feia anys que no sortien als carrers”

A la imatge, una de les dues que hi ha al bloc, es pot observar el campanar de l’església de la Mare de Déu dels Desamparats i part de la plaça Espanyola quan el carrer de Mossèn Jaume Busquet continuava per la plaça fins el carrer del Montseny,… i clar, també els Gegants de la Ciutat.

REFERÈNCIES

Bloc del grup Memòria de barri de La Torrassa

4 responses

 1. Roger Bastida

  Qui representen?

  5 Setembre 2011 a les 12:17 am

 2. Roger Bastida

  Oh, perfecte… 🙂

  L’Esposa pot ser Violant d’Hongria… segurament… per ser la més conegudes i la que tenia més iniciativa de les dones de Jaume I, dic…

  12 Setembre 2011 a les 12:55 am

 3. Jo també crec que és aquesta, per la primera a Jaume el veig massa vell i per la tercera massa jove,… a més als gegants de Barcelona trobem la mateixa parella. Una explicació d’estar per casa,…

  14 Setembre 2011 a les 4:38 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s