Imatges retrospectives d'una ciutat

Mal ús del cementiri de Sants

A l’Hospitalet tenim dos cementiris, el nostre, i per raons històriques també el de Sants, que a més forma part del nostre patrimoni arquitectònic. Doncs bé, es veu que a finals de 2008 van seleccionar aquest últim per rodar algunes escenes de la pel·lícula Biutiful, aquesta que surt el Bardem,… i res, van agafar i el van deixar com a la foto. Maco, eh?

Durant el rodatge van ocasionar alguns desperfectes als nínxols, i quan van acabar, es veu que no el van retornar al seu aspecte original, i clar, va entrar una dona, que visitava al seu pare cada dos dies i “se encontró un panorama «devastado»: algunos nichos con pintadas, otros que simulaban estar vacíos, ataúdes abiertos y medio salidos de sus celdillas…”, això li va provocar un shock, i encara avui es troba en tractament psicològic. La família va denunciar a l’ajuntament de Barcelona i aquest va fer el mateix amb la productora per incompliment de contracte.

Les últimes  notícies, de la setmana passada, diuen que l’ajuntament segurament haurà d’indemnitzar amb 20.000 euros a la família que sortiran de la productora, Mod SL.

VEURE MÉS IMATGES DEL CEMENTIRI

2 responses

  1. el ay.untamiento, primero se lucró con lo que les hizo pagar a la productora..¿ o no ?

    1 febrer 2011 a les 10:57 pm

  2. En els casos en què es cedeix un espai públic per fer-ne un ús així, no hi sol haver algú de l’ajuntament que ho supervisa?

    2 febrer 2011 a les 5:48 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s