Imatges retrospectives d'una ciutat

Beques del Museu i de l’Arxiu de l’Hospitalet, 2011

M’ha arribat un correu electrònic des del museu d’Història amb dades sobre les seves beques per aquest any. Com no trobo penjada aquesta informació enlloc i penso que pot ser interessant pels que seguiu aquest bloc, passo a publicar-la aquí.

La imatge és del bloc "Viatges i rutes a descobrir pel món"

Són dues beques de 6.000 euros adreçades a llicenciats universitaris de les branques relacionades amb els dos treballs de recerca següents:

Beca 1. Les masies de l’Hospitalet

Estudi sobre el paisatge agrari i els models d’explotació agropecuària del territori de l’Hospitalet en època moderna i contemporània, i sobre la estructura i l’evolució arquitectònica de les masies del terme, tant de les desaparegudes com de les existents. El treball inclourà un inventari i un mapa amb l’ubicació espacial de les masies esmentades.

Beca 2. La imatge de l’Hospitalet a l’art i la fotografia

Estudi sobre el tractament de l’imatge dels diversos paisatges de la ciutat a les arts visuals als segles XIX i XX. El treball comporta l’inventari –amb imatges- de tots les obres plàstiques detectades que reflecteixin imatges, paisatges o interpretacions localitzades a la nostra ciutat, tant pertanyents al fons d’art del Museu de l’Hospitalet com d’altres pertanyents a col·leccions ubicades fora de la nostra ciutat. El treball inclourà un buidatge i inventari de fons fotogràfics no ubicats a l’Hospitalet.

Teniu de temps per presentar les sol·licituds fins les 14 hores del divendres 23 de setembre de 2011.

Us enllaço aquí la resta de bases en format .doc

2 responses

  1. Irene Puig

    Benvolguts Senyors,
    Trobo molt bé que es vulgui saber la història d’Hospitalet, però fer la història a base de les xafarderies que explica la gent i que no han estat contrastades per ningú trobo que es perillós a banda de fer molt de mal. En relació al comentari fet per la Sra. Parellada Arcarons sobre un fantasma a Can Buxeres i sobre la referència directa que fa a les seves filles, dir-li a aquesta senyora que és el màxim exemple que les xafarderies i les ganes de fer mal continuen amb les noves tecnologies. Qui no té feina el gat pentina diuen i aquesta senyora n’és un exemple. Com a familiar directe, dir-li a aquesta senyora o al responsable de la pàgina que o bé rectifiqueu els seus comentaris o bé emprendrem les mesures legals que pertoquin ja que no permetrem que segueixin amb aquestes calumnies i emprendrem la corresponent demanda. La persona que s’esmenta mai va fer de fantasma i qui el van conèixer ( que encara en queden) bé ho sap. Era una bona persona i tenia altra feina com tirar la seva familia endavant que escoltar i fer cas de les xafarderies i rumors de la mala gent. Espero una resposta.

    2 Agost 2011 a les 12:09 pm

  2. Irene, he retirat els comentaris però no feia falta amenaçar amb portar ningú a judici per que ho fes. Cordialment.

    2 Agost 2011 a les 3:11 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s