Imatges retrospectives d'una ciutat

S’ha perdut un nen al barri de Sant Josep

L’altre dia Valentí Julià m’alertava de la desaparició del nen (o la nena) que coronava el monument a Anselm Clavé, realitzat per l’escultor Rafael Solanich i inaugurat el 14 de desembre de 1954.

A la fotografia inferior podem veure la plaça del Mestre Clavé abans de les obres de remodelació que es van iniciar l’agost de 2010.

Aquí sota el podeu veure una mica millor. Suposo que simbolitza quelcom relacionat amb les corals claverianes, però la veritat és que jo no tinc més dades.

La fotografia següent és d’ahir mateix, i com podeu veure el nen o la nena ha desaparegut, no sé si és que no agradava i han decidit deixar-lo al magatzem, algú se l’ha emportat a casa o bé s’ha trencat,… ni idea.

Sigui el que sigui, és una llàstima, ja que aquest és un dels monuments més antics de la ciutat, i com dèiem a altres articles, no en tenim molts!. A més així, sense el nen, queda una mica desangelat!

REFERÈNCIES

6 responses

 1. Joaquim

  Per altra banda, després de la remodelació de la plaça, es va plantar un jardí que aquest estiu em provocava autèntiques temptacions d’estirar-me a la fresca. Ara mateix l’han arrencat de socarrel. Algú sap per què?

  6 Març 2012 a les 7:21 pm

 2. Roger Bastida

  Doncs jo vaig parlar amb una regidora de l’Ajuntament quan el monumento no hi era (fa uns mesos, ja que l’han tornat a posar no fa gaire) i em va dir que era a restauració (el monument sencer)… mmm crec que se li ha de posar un missatge al facebook de l’Alcaldessa

  6 Març 2012 a les 7:31 pm

  • Ahir li vaig posar, i em va dir que el buscarien,…

   7 Març 2012 a les 5:59 pm

 3. Esparvera el poc respecte que se li te al patrimoni de la ciutat per part de l’Ajuntament. Sembla que siguin d’una altra població, joer!

  6 Març 2012 a les 9:35 pm

  • La veritat és que sorprenen aquestes coses,… jo em temo el pitjor,…

   7 Març 2012 a les 6:00 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s