Imatges retrospectives d'una ciutat

Tobogan al parc de Can Buxeres, 1970

A la Yolanda Domènech li van fer aquesta foto quan es llançava pel tobogan d’un parc de Can Buxeres, que com veieu es trobava en obres. La Yolanda va néixer el novembre de 1966 i el parc es va inaugurar el setembre de 1970. Crec que ella té uns quatre anys, no menys, i pels abrics que porten no sembla que sigui estiu, per tant crec que podríem situar la fotografia a principis de 1970.

Repassant les fotografies que compartiu a la pàgina de facebook m’he trobat aquesta de José Luna, que també ens comenta que és de principis dels 70

TOBOGANCANSERRA

Al fons veiem els edificis de Can Serra, però el que no reconec és l’edifici que queda a l’esquerra dels nens, algú sap què era?

4 responses

 1. Josep Estape Pascual

  Creo que la casa en cuestion era una de las varias que habia por la zona, fueron construidas por la gente que venia de diferentes puntos de España en busca de trabajo, cuando todos esto eran campos de algarrobos y pinos. Cuando se construyo el barrio de Can Serra fueron derribadas. El arbol que hay a la derecha de la foto sigue existiendo, aunque a sufrido graves mutilaciones despues de las nevadas de este pasado invierno.

  15 Setembre 2012 a les 12:08 pm

  • Sí, sí, a ver si puedo encotrar imágenes de cuando se contruyó Can Serra, aún no he visto ninguna!

   Gracias por la información.

   22 Setembre 2012 a les 8:52 pm

 2. Per aconseguir tots els objectius es feien reunions a la casa de la Reconciliació i a l’Associació de Veïns de Can Serra. Finalment s’arriba a un acord. Fruit d’innombrables hores de reunió amb representants polítics i tècnics de l’Ajuntament, la Corporació Metropolitana i l’Associació de veïns. Assembles obertes al barri, manifestacions, noves recollides de firmes, accions legals i accions il.legals. Es per això que a Can Serra, el nom de “la Carpa” tenen un caràcter mític. Ara, finalment, a la Carpa ja hi ha una escola de d’EGB, ara CEIP, que porta precisament aquest nom, un mercat municipal, una plaça i un parc.

  26 Setembre 2012 a les 7:27 am

  • Moltes gràcies per el teu comentari sobre la Carpa, Panama

   28 Setembre 2012 a les 11:05 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s