Imatges retrospectives d'una ciutat

Restaurants, bars, pubs, discoteques,… del 1983

El que tenim a continuació es la sel·lecció de bars, pubs discoteques, restaurants,… que es publicava a El Periódico del Llobregat el maig de 1983. N’hi havia més, l’Hospitalet sempre ha tingut i té molts locals d’aquests tipus, però segur que vau pisar algun dels que surten,….


Per cert, sabeu quina és l’entrada més vista en aquest bloc?? la de la discoteca Dragón Rojo, que també trobareu a la llista.

REFERÈNCIES

4 responses

 1. Jose

  Como no va a ser el del Dragón Rojo, si ahí, tres años después conocí a mi mujer. Y, de L´Hospitalet, quien no haya pasado por allí entre los años 70 y 80 es que no vivía por aquí. Ahora es un Caprabo. Y los bares, la mayoría o han cerrado, o los llevan los chinos, pero hay algunos, como los hawaianos, que me ha hecho mucha gracia volver a leer sus nombres. Gracias.

  10 Octubre 2012 a les 8:43 pm

  • De nada! a ver si voy encontrando fotos de esa época, pero està difícil, seguro que hay muchísimas pero parece que se esconden! 🙂

   12 Octubre 2012 a les 12:45 pm

 2. José María González

  Quan vaig marxar de Viladecans per anar a viure a Pubilla Cases vaig trobar més gent que li sonava per haver anat, quan eren joves, al Dragón Rojo que per altres lloc que suposava més coneguts, com pot ser la Creu Roja.

  11 Octubre 2012 a les 10:56 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s