Imatges retrospectives d'una ciutat

Avinguda del Torrent (ara de Severo Ochoa), 1958

A aquesta fotografia es veu a Roser Gonell Gual jugant amb altres nens l’any 1958-1959 a prop del torrent que separava Can Vidalet del barri veí Pubilla Cases, es a dir l’antiga avinguda del Torrent, ara l’avinguda de Severo Ochoa.

A sota us deixo on crec que es situa l’edifici de les quatre finestres iguals per planta que veieu a dalt, es a dir, al número 67-69 de l’avinguda del Bosc.

Per sort, tenim imatges aèries del mateix any, he marcat en verd l’edifici anterior, i m’he arriscat també a marcar el lloc des d’on es va fer la fotografia,… què penseu?

REFERÈNCIES

Podeu trobar més  imatges de Can Vidalet a l’àlbum de Picasa Can Vidalet. Un temps i la seva gent (I), Catàleg de fotografies publicat per l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat fruit de la 1a Campanya de recollida de fotografies de Can Vidalet 2001 – 2002 i de la posterior selecció d’imatges per l’exposició Can Vidalet: un temps i la seva gent (2002)

2 responses

  1. Paco

    El edificio verde, lo veo perfectamente ubicado en la Avda. del Bosque. Suponiendo la ubicación de la foto donde la pones, estaríamos justo en el bloque de Verge de la Merçè de Esplugues frente al Cap. La verdad es que resulta sorprendente, lastima que no hubiese una foto mas con mayor angulo hacia la derecha que nos posicionara la Bóbila de forma exacta.

    Saludos, y felicitaciones nuevamente por el blog.

    13 Novembre 2012 a les 8:53 pm

  2. Sí, es una pena, pero con el tiempo ya aparecerá,… saludos!

    15 Novembre 2012 a les 5:01 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s